ECO Control által minősített natúrkozmetikum.

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat!

1987 óta frissen, szeretettel

„Mi, meggyőződésünkhöz hűen, nem követjük a nagyipari módszereket! A természet nem standardizálható és nem alkalmas a tömegpiaci termelésre. A Calena meggyőződésből mindig FRISSEN, kis, kézzel készített adagokban állítja elő termékeit. Tudomásul vesszük, hogy a nyersanyagok színe és illata minden szüreteléskor némileg eltérő lehet. Nem minden bio alma egyforma! Minden Calena termékben magát a természetet élheted meg, újra és újra.”

Mindez számodra azt jelenti: minden Calena friss kozmetikai termékben eredeti, természetes bio összetevők kényeztetik bőrödet és nyújtanak számodra élvezetet.

 

A természetes, növényi nyersanyagok gondos feldolgozásának hosszú tradíciója van a Calena-nál. Angelika Böhme, a Calena (Calendula Nativ) alapítója gyermekkora óta foglalkozik növényekkel. Nagyanyja korán felismerte, hogy a kislánynak különleges érzéke van a növényekhez. A bajorországi Allgäu vidék érintetlen tájain közösen gyűjtötték a gyógynövényeket és a virágzatokat. A növények hagyományos feldolgozásáról szóló tudást az unoka a nagymamájától sajátította el. Később egyre inkább a szenvedélyévé vált a tiszta, nagy hatékonyságú, friss alapanyagokból előállított kozmetikai termékek készítése.

 

Angelika Böhme első üzletében friss alapanyagokból egyedi, friss természetes kozmetikumokat állított elő. Minden egyes vásárlót a bőre igényeire szabott termékekkel látott el, amelyek különleges, hatékony és természetes ápolást nyújtottak és nyújtanak a mai napig. A Calena termékek elkészítése ma is egyedi és őrzi a hagyományokat.

“Kezdettől tisztában voltunk azzal, hogy a nagy konszernek natúrkozmetikai készítményeivel nem tudjuk mennyiségben és árban felvenni a versenyt és nem is akarjuk. Kis családi vállalkozásunk hatalmas marketing-gépezettel áll szemben, de termékeink különlegessége és magas minősége miatt újabb és újabb vásárlók találnak ránk, külföldről is.” – nyilatkozta Angelika.

 

Családi tradíció...

Korunkban is lehetséges hagyományos módszerrel készülő, természetes alapanyagú kozmetikai termékeket előállítani, amelyekben a természet frissessége a maga teljességében érezhető. Ez a Calena!

ECO Control által minősített natúrkozmetikum.

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat!

100%-ban természetes,

kézzel készített,

minosített friss natúrkozmetikumok

bio összetevokkel