ECO Control által minősített natúrkozmetikum.

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat!

Testápoló vaj

Fürdocsoki

Kézkrém

Testápoló

A Calena más!

Vigyázat!

Családi hagyomány 1987 óta

"Mi, meggyőződésünkhöz hűen, nem követjük a nagyipari módszereket! A természet nem standardizálható és nem alkalmas a tömegpiaci termelésre. A Calena meggyőződésből mindig FRISSEN, kis, kézzel készített adagokban állítja elő termékeit. Tudomásul vesszük, hogy a nyersanyagok színe és illata minden szüreteléskor némileg eltérő lehet. Nem minden bioalma egyforma! Minden Calena termékben magát a természetet élheted meg, újra és újra."

Angelika Böhme, a Calendula Nativ alapítója gyermekkora óta foglalkozik növényekkel.

Első üzletében friss alapanyagokból egyedi, friss természetes kozmetikumokat állított elő. Minden egyes vásárlót a bőre igényeire szabott termékekkel látott el, amelyek különleges, hatékony és természetes ápolást nyújtottak akkor és napjainkban is.

 

A különféle minősítések megnyitották az utat a kozmetikában az olcsó termékek előtt. Az olcsó töltelékanyagok, mint a víz, a só, a nátron stb. a natúrkozmetikai üzletágban is megjelentek. A csomagoláson feltüntetett különféle tanúsítványok megtakarítják a vásárlónak a fáradságot, hogy alaposabban megnézze, mit vásárol, lényeg, hogy rajta legyen egy pecsét és verhetetlenül olcsó legyen. Hahó, a nagyipari gyártók eközben nevetnek a markukba!

Legyél körültekintő!

Habfürdo

Tusoló hab

Fürdo tea

Fürdosó

Fürdotej

Fürdoolaj

Masszázsolaj

Peeling

Termékcsaládok

Körömvirág-Vanília

Levendula-Narancs

Lime-Grapefruit

Rózsa-Argánolaj

Bambusz-Tej

Gránátalma

Birsalma

Citromfu

Bodzabogyó

Relax

Rózsatündér

Szerelmesálom

Szimfónia

Bátorság

Jókedély

Álmok

100%-ban természetes,

kézzel készített,

minosített friss natúrkozmetikumok

bio összetevokkel