ECO Control által minősített natúrkozmetikum.

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat

CALENA © 2014      Jogi Nyilatkozat!

Rózsatündér Fürdocsokoládé

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semmi mást nem kell csinálnod, csak kényeztesd magad!

 

A Rószatündér termékek gondosan válogatott rózsa- és hibiszkus virágszirom kivonatokat tartalmaznak, melyek az egészségesen ragyogó bőr titkát hordozzák magukban. A magas molekula-tartalmú, nedvességmegkötő illetve bőrnyugtató rózsa- és hibiszkusz kivonatok a bőrt természetes módon táplálják. A Calena növényi kivonatok hagyományos módon érnek és desztilálódnak, míg el nem érik az egyedülállóan magas hatóanyag értéküket.

A Rózsatündér csábító illatkompozíciója egy káprázatos rózsakertre emlékeztet, élvezetessé teszi a fürdőzést és ápolja lelkedet.

 

Az eredeti

Igazi minősített natúrkozmetikum = 100% természetes összetevők - 24 fürdésre elegendő élvezet!

Figyelem! Léteznek hasonló termékek a piacon, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy természetességre hivatkozva bizony feltűnnek a szintetikus illatanyagok. (pl, eper, barack, stb.)

Élvezd a fürdőzést! Bőröd meg fogja köszönni Neked a BIO argánolajat!

 

Felhasználás:

Csak egy kocka a bio fürdőcsokoládéból és hagyjuk magunk mellett a vízben elolvadni. A kókuszvaj és a BIO argánolaj természetes nevedvességfaktorának köszönnhetően megóvják bőrödet a kiszáradástól.  

 

Fürdés után tapasztald meg és élvezd bőröd csodálatosan gyengéd és könnyedén ápolt tapintását. Bőröd további krémezése nem szükséges. Bőrödről a vizet finoman itasd fel törölköződdel, ne dörzsöld szárazra!

 

Összetevők:

Theobroma Cacao Butter, Cocos Nucifera Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Aroma,Citral**, Citronellol**, Geraniol**, D-Limonene**, Linalool**.

 

*= ellenőrzött biogazdálkodásból származnak

**= természetes olajok összetevői